Min of meer gedwongen door de Corona maatregelen zijn de Cafe Brein-bijeenkomsten de laatste maanden in een afwijkende vorm georganiseerd.  Niet zoals gewoonlijk in Café-restaurant  Proeftijd(thans Grensgeval), maar op buitenlocaties, zoals het Marialabyrinth in Wernhout en de Menmoerhoeve in Etten-Leur.
Maar nu de weersomstandigheden veranderen en het kouder, en ook nogal eens natter, wordt kunnen de bijeenkomsten van Café Brein niet meer in de buitenlucht georganiseerd worden. En binnenruimten waar de 1,5 meter afstandsnorm in acht kan worden genomen, en de bezoekers van Café Brein toch voldoende in de gelegenheid zijn om met elkaar contact te hebben en elkaar te spreken, zijn schaars of gewoonweg niet voorhanden.
Vandaar dat de initiatiefgroep van Café Brein besloten heeft om in oktober niet bijeen te komen, maar te wachten op betere tijden. 
Afhankelijk van de actuele corona-situatie en de daarmee samenhangende adviezen van de overheid en het RIVM, zal de organisatie van Café Brein in november, of later, weer worden opgepakt.
De maandelijkse bijeenkomsten van Café Brein, die normaliter steeds op de vierde donderdagmiddag van de maand plaatsvinden, zijn bedoeld voor personen die te maken hebben met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel). Dat kunnen cliënten zijn, maar ook familieleden, mantelzorgers of andere in het onderwerp geïnteresseerde personen.
NAH staat  voor de gevolgen vaneen hersentumor of -infarct. een beroerte of ongeval, MS of Parkinson of een andere oorzaak waardoor hersenletsel is ontstaan.

 

Heb je vragen?

Dan kun je ons gerust een berichtje sturen via onderstaand formulier. Rechtstreeks mailen kan ook, naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 
 
 
 
Eerstvolgende café
donderdag
22
december
van 15.00 tot 17.00 uur
 
© 2022 Websites & Zo