https://www.breinlijn.nl
In oktober 2016 was in Zundert de voorstelling ‘Verbinding Verbroken’ te zien, die gemaakt en gespeeld werd door cliënten van het NAHuis in Tilburg. De voorstelling was erg succesvol en de reacties aan de initiatiefnemers waren zeer enthousiast en veel betrokkenen, personen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel), familie en verzorgers hiervan, spraken de wens uit om ook in Zundert en omgeving een ontmoetingsplek te hebben voor NAH-lotgenoten.

Een plek waar ervaringen gedeeld kunnen worden en waar binnen ieders mogelijkheden en indien gewenst, activiteiten kunnen worden uitgevoerd. En dat voor minimaal een dagdeel per maand in een goede bereikbare ruimte en onder begeleiding van goede vrijwilligers met zo mogelijk een zorgervaring.

Wat is NAH?

NAH kan het gevolg zijn van een CVA, een hersentumor, hersenvliesontsteking, een ongeval, MS, Parkinson of andere aandoeningen waardoor hersenletsel na de geboorte is ontstaan.

Meer informatie over NAH kun je lezen op https://www.hersenletsel-uitleg.nl/oorzaken-ziektebeelden/algemene-info-oorzaken-nah

https://www.hersenletsel-uitleg.nl/ermee-omgaan/lepeltheorie-nah

https://www.hersenletsel-uitleg.nl/informatie/checklist-nah

https://www.breinlijn.nl

https://www.nahwestbrabant.nl

https://www.hersenletselsupport.nl/met-maf-meer-mens
 
 
Eerstvolgende café
donderdag
23
november
van 14.00 tot 16.00 uur